dijous, 19 de març del 2009

El FCB tindrà 18500 entrades per a la final de copa

Avui, el FC Barcelona ha actualitzat al seu web la informació referent a les entrades per a la final de copa de València del proper 13 de maig.

Us l'adjuntam.

Font: www.fcbarcelona.cat

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha confirmat, aquesta tarda, que el FC Barcelona disposarà de 18.500 localitats per a la final de la Copa del Rei que es disputarà a València el 13 de maig.Sobre una capacitat total de Mestalla de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 18.500 entrades, mentre que la resta estaran en mans de la RFEF. Aquest és el principal acord que s'ha donat a conèixer aquesta tarda, després de la primera reunió que s'ha fet a Madrid per parlar de la pròxima final de Copa entre executius dels dos finalistes (FC Barcelona i Athletic Club) i de la Federació Espanyola.

Com és habitual en les darreres temporades en eliminatòries de gran demanda, el 80% del total de les entrades disponibles per part del FC Barcelona es destinaran als socis i les penyes, i un 20% seran per als patrocinadors i els compromisos institucionals i esportius del Club.

Les entrades, de 50 a 140 euros

També s'ha sabut avui que el preu de les localitats oscil·larà entre els 50 euros de les més econòmiques i els 140 euros de les més cares. En els pròxims dies, el FC Barcelona donarà a conèixer els terminis per a la sol·licitud d'entrades per a aquest partit.

Sol·licitud d'entrades

Cal recordar que el procés serà exclusiu per als socis del club, que hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari disponible, d’aquí a pocs dies, al lloc web www.fcbarcelona.cat. Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom. La sol·licitud, per a la qual serà necessària un número de targeta bancària, es podrà fer de manera independent o amb agrupacions de fins a quatre socis en un mateix formulari.

Sorteig públic

Un cop finalitzat el període d’inscripció, en cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, es farà un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits. Posteriorment, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades.