dimecres, 7 de gener del 2009

No tenim paraules



Des de la PBF ens congratulem de tenir a Messi entre les nostres estrelles, el poder decisiu del qual es va poder comprovar ahir al Manzanares. Leo Messi va arrossegar un excel·lent Barça cap a la victòria al camp de l'At de Madrid. Un excel·lent Barça - volem remarcar - que ens té meravellats amb referents nostrats com Sergio Busquets - descarat i espavil·lat, tot i la seva curta edat -, Andrés Iniesta - feliçment recuperat de la seva lesió - i, com no, l'indiscutible Dani Alves - excel·lent parella de ball, ahir, amb Leo Messi -.

A més a més, la treballadíssima victòria de dissabte contra el Mallorca al Camp Nou demostra que aquests jugadors, quan cal, es posen la granota de fer feina, i tenen estratègia i tàctica prou estudiades per fer front al futbol destructiu que els últims rivals que ens han visitat han posat en pràctica i que només el Getafe de Víctor en va treure un resultat positiu.

La victòria d'ahir a la Copa serà la que més tinta faci corre, per allò del hat-trick de Messi, però en importància consideram capdalt haver demostrat, una vegada més, que qui ens vulgui guanyar haurà de suar.

En el següent enllaç, podreu veure un resum fet per BarçaTV del partit d'ahir, que no es va poder veure en obert (una llàstima, per cert, que l'espectacle no l'hagués pogut veure més gent).

http://www.youtube.com/watch?v=GwZfwPYH7bM