dimecres, 15 d’abril del 2009

Nou domini, a les portes Roma

El bloc de la PBF estrena nou domini, http://www.penyabarcelonista.formentera.cat, coincidint amb la certificació del passi a semifinals de la Champions que es va confirmar ahir a la nit a l’Alliance Arena de Munic, en empatar a un gol contra el Bayern, però que oficiosament es va aconseguir la setmana passada, després de derrotar els bavaresos per quatre a zero en el partit d’anada.

La final de Roma és més a prop. S’haurà de superar un gran equip, el Chelsea, que després del partidàs d’ahir contra el Liverpool, deixa clar que, com nosaltres, són un clar candidat a jugar la final. Només faltaria. A aquestes alçades, els que hi són és perquè s’ho mereixen i perquè han demostrat sobradament el seu novell futbolístic.

Ens queden un seguit de partits d’extrema importància i que determinaran l’èxit de la temporada. Perquè és evident, que l’èxit es mesurarà pel nombre de títols que guanyem, no ens enganyem, i que tot i fer un futbol exquisit, si la pilota no entra, no servirà de res. Confiam plenament en l’equip, en el cos tècnic, en els directius, en l’afició. Tots ells han demostrat saber patir, saber vèncer. I en el tram final de la temporada, això és importantíssim.