dimarts, 24 de març del 2009

Torna la passa del virus Fifa



Sembla que el FCB torna a agafar l’estat de forma de la primera volta. Diumenge va tornar a fer un excel·lent partit, amb un molt bon resultat, per deixar els perseguidors a sis punts, a falta de deu partits per acabar el campionat.

La mala notícia foren, com ja és sabut, les lesions. Encara que el temps de recuperació serà curt i, degut a que es para una setmana la lliga, sembla ser que les repercussions seran les mínimes. Però és un avís.

Aturem la càrrega de partits. Volem una lliga de 18 equips. Ja està bé que els equips que millor futbol fan, que millor joc demostren, que més dedicació i ganes tenen, siguin els més damnificats per la immensa càrrega de partits que els jugadors porten en aquestes alçades de temporada, precisament quan és més important està al cent per cent, ja que és ara quan es comencen a decidir els títols.

El Barça doncs, es veu perjudicat justament perquè és a totes les competicions. Però això, als incapaços de la lliga i de la federació de futbol els és igual. Fins i tot, no s’han refiat de que Iniesta estàs lesionat i ha hagut de viatjar a Madrid perquè els serveis mèdics de la selecció espanyola l’explorin. Indignant la desconfiança.

La notícia dels darrers dies és que ja sabem què haurà de fer el FCB per ser a la final de la Champions de Roma. Eliminar el Bayern de Munich primer, i el guanyor del Chelsea – Liverpool, després. Amb les tornades a fora. Quasi res. Evidentment, el camí no serà fàcil, però si es vol ser campió s’ha de guanyar tothom. I això inclou Chelsea i Liverpool, dos equips en un extraordinari moment de forma, sense oblidar-nos del Bayern, un històric que sap perfectament què és jugar finals, què és patir per superar eliminatòries, i que té quatre Copes d’Europa.

La redacció d’aquest bloc confia plenament en l’equip per ser a la final de Roma.

I parlant de finals, els socis del FCB ja sabem què s’ha de fer per poder anar a la final de copa contra l’Athletic, a València, del proper 23 de maig.