diumenge, 8 de març del 2009

Objectius immediats


El Barça va guanyar i convèncer els pessimistes que, víctimes de la pressió mediàtica dels mitjans de Madrid... i Barcelona, havien baixat del núvol en que en Guardiola mos tenia encimellats des de principis de temporada i havien pujat al globus de l’”ai ai ai” que artificialment havien inflat des de l'entorn merengue, gràcies a les deu victòries consecutives del Madrid. a més a més, des de la PBF hem decidit passar a l'acció i emularem el president sevillista, José Maria del Nido, tot desitjant efusivament que el proper dissabte (a les 22h per TV3, IB3 i Canal 9) el lleó es cruspeixi els merengues. Aupa Athletic!!!

El partit contra l’Athlètic ja és història i dimecres, contra l’Olympic Lionais, tenim una altra prova important. Un partit que s’ha de guanyar com sigui per accedir als quarts de final de la Champions. Important partit i més important passar. Igual que a Mallorca, igual que contra l’Athlètic, no es poc fallar.

I després ja vindran l’Almeria i el Màlaga que tancaran un mes de març que ha esdevingut vital pels interessos blaugranes a la lliga, a la champions i a la copa. Uns partits en que l’equip, tot i la baixa del capità Puyol, tampoc pot fallar.

Pel que fa als preparatius de la Penya Barcelonista de Formentera, per poder assistir a la final de València contra l’Athlètic, seguim a l’espera de les informacions que ens pugui fer arribar el club a través dels seus canals habituals. Tan bon punt se sàpiga, la PBF ho comunicarà als seus socis.

Per ambientar la final de valència, adjuntem un link on trobareu una breu repassada als enfrontaments amb l’Athlètic en finals coperes. Clica aquí.