dimarts, 17 de març del 2009

La PBF repeteix èxit de convocatòria





Breu crònica de la jornada passada

Anem per molt bon camí i l’equip respon als estímuls. El Barça és més viu que mai, està en forma i exhibeix un joc vistós i efectiu a la vegada. L’equip es triba en un molt bon moment de forma, tan a nivell físic com psicològic, que sap controlar el tempo del partit.

Ahir es va demostrar i es va veure que, quan ja està el partit encarrilat, cal controlar la pilota per dosificar esforços. El proper rival, el Màlaga a cas, diumenge que ve a les 19h, que cal superar per encarar el tram final de la lliga.

Calçotada 2009

Des de fa un parell de setmanes, en aquest mateix bloc teniu penjat un reportatge fotogràfic de la calçotada que la penya barcelonista de Formentera va fer el passat 1 de març a can Marroig.

En xifres, l’acte va ser un èxit (mal ens està de dir-ho naltros) però els números parlen per si sols. Devers cent cinquanta persones degustaren el tradicional menú de calçots i carn torrada, sense que hi faltàs un gotet de cafè caleta per ajudar a la digestió. Amb aquesta concurrència de socis i sòcies, la PBF consolida aquest acte dins el calendari d’esdeveniments de Formentera i deixa palesa la bona salut social que desprèn la nostra agrupació.

La diada va acabar-se devers les sis de la tarda, una vegada s’havien fet els jocs per als infants, s’hagués rifat un xandall de Barça entre els assistents i s’hagués fet una disputadíssima tirada de galls.

Des de la PBF agraïm als assistents la seua participació activa en aquesta jornada de fraternitat blaugrana tot esperant trobar-los en les properes convocatòries i celebracions.