dijous, 29 de gener del 2009

Es posen a la venda les entrades per al partit Olympique - Barça

Publicam el comunicat enviat pel FCBarcelona, als socis al respecte al procediment per adquirir les entrades per al partit d'anada de la Champions contra l'Olympique de Lió.

Des del divendres 30 de gener, a partir de les 10h del matí, fins a les 19 h del vespre del dimarts 3 de febrer, estarà obert el procés de compra de les entrades per al partit d’anada de vuitens de final de la Lliga de Campions que enfrontarà l’Olympique de Lió i el FC Barcelona, el proper 24 de febrer a les 20.45 hores a França.
Petició d’entrades
El procés és exclusiu per als socis del club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció d’entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a 4 peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. El preu de l’entrada és de 60 euros.
Per demanar la teva entrada fes clic aquí.
De les entrades que ha cedit l’Olympique de Lió al Club per al partit a l’Stade Gerland, un total de 1.344 entrades es posen a disposició dels socis.
Sorteig públic si la demanda supera les entrades disponibles
Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 4 de febrer se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre el dimecres 4 i el dijous 5, el club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades, que s’haurà de fer els dies 9, 10 i 11 de febrer.
S’informa que la inscripció es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada.
En el moment de fer la inscripció, es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé al ser agraciat en el sorteig, es carregarà de forma automàtica i immediata l’import de la entrada i es formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
Cal recordar que el club facilita a socis i públic que vulgui viatjar a Lió (França), un desplaçament d’anada i tornada el mateix dia del partit a un preu de 260€ més taxes (30€) amb el RACC. Preu i Viatge garantit amb un mínim de 170 persones.
Viatge a Lió
El Club vol facilitar al màxim l’organització del teu desplaçament a Lió. Amb el vol d’un dia del RACC, gaudeix del partit, gaudeix del viatge i deixa’t portar. Vine a animar al Barça i viu un gran dia amb la resta de socis i afeccionats, en un clima de barcelonisme i d’ànims cap als nostres jugadors.
RACC Agència de Viatges t’estalvia totes les preocupacions a l’hora de planificar el teu desplaçament. Et garantim:
- El vol: seguretat d’arribada a destí i retorn a Barcelona - Els trasllats: facilitat de trasllats en tota l’etapa del viatge (aeroport – ciutat – estadi - aeroport) - L’assistència: guia acompanyant durant el recorregut - El millor preu: per només 290 € tot inclòs (excepte entrada)
Compra el teu viatge a qualsevol agència de RACC Viatges i preocupa’t únicament d’animar el teu equip. Per veure el programa de viatge fes clic aquí.