dijous, 15 de gener del 2009

Compte amb els turmells


A aquestes alçades de la temporada, un cop encarrilades les tres competicions i en les que el FCB es postula en totes tres com a clar aspirant a títols, ja es tenen prou arguments sobre la taula per concloure que la majoria d’equips intentaran fer servir qualsevol arma per tal d’aturar el Barça i les seves figures.

Ahir, contra l’At de Madrid, tot just entrar Messi, vàrem poder observar quina era la consigna: els turmells de Messi. En l’entrenament d’avui, tot i que només va estar vint minuts en el terreny de joc, l’astre argentí ha fet sessió de recuperació juntament amb Iniesta (un altre dels damnificats per l’agressivitat matalassera), absentant-se de l’entrenament en grup que ha fet l’equip de Guardiola per començar a preparar el partit de dissabte contra el Depor, que es jugarà a partir de les vuit del vespre al Camp Nou.

Han estat pocs els equips que no han renunciat a jugar a futbol en els enfrontaments contra els culers. La majoria s’ha oblidat de la pilota i ha posat els turmells Messi, Iniesta, Eto’o, etc, en el seu punt de mira. Sense anar més lluny, el R.Madrid va venir a Barcelona, a més de a tancar-se darrera i esperar les oportunitats al contra-atac, a repartir llenya.

Aquest serà doncs, un dels factors a que s’haurà de fer front en aquesta segona part de la temporada: evitar que els destralers de torn no ens lesionin les nostres estrelles.

Del partit d’ahir volem destacar l’enorme partit, una vegada més, de Dani Alves i hem de lamentar els dubtes que ens creen Bojan i Hleb, que van tenir moments molt positius, però que en general van tenir un partit més aviat gris. Si fa no fa com la resta de l’equip. Sens dubte, el resultat, el millor.

Des de la PBF, des de Formentera, celebrem efusivament el passi a quart de final i esperem a ganes l’enfrontament a la propera ronda contra l’Espanyol.