dilluns, 22 de desembre del 2008

Al 2009, no atureu l'espectacle


Molt bons, els números que presenta el FCB, quan estam a punt de tancar la primera part de la lliga, a més de que en els enfrontaments contra els rivals directes s’ha fet un ple. Quinze punts de quinze possibles (si tenim en compte el partit disputat contra l’At.Madrid, tercer per sobre de València, R.Madrid i Vila-Real); disset gols a favor i només dos en contra, en els cinc partits disputats contra els nostres cinc perseguidors (els tres que de moments ens acompanyen a la Champions – Sevilla, At.Madrid i València - i els dos que anirien a la UEFA – R.Madrid i Vila-Real).

No cal abaixar la guàrdia en els propers enfrontaments, tot mantenint el nivell d’efectivitat assolit fins ara i recuperant els moments de bon joc que ja s’ha demostrat aquesta temporada que podem assolir. Confiam en la feina humil i tenaç de Guardiola i en l'esforç i sacrifici que jornada rera jornada mostren els jugadors. Els afeccionats només podem que gaudir del moment i celebrar els joc de l'equip; i els socis i sòcies de la PBF tenen a la seva disposició fins a quatre abonaments per al Camp Nou per assistir als partits.

Els enfrontaments previstos per al mes de gener són:

3 de gener, FCB – Mallorca, dissetena jornada de Lliga
6 de gener, At.Madrid – FCB, anada dels vuitens de final de la Copa
11 de gener, Osasuna – FCB, divuitena jornada de la Lliga
14 de gener, FCB – At.Madrid, tornada dels vuitens de final de la Copa
18 de gener, FCB – Deportivo, dinovena jornada de Lliga
25 de gener, FCB – Numancia, vintena jornada de Lliga

Des de la Penya Barcelonista de Formentera desitjam un bon Nadal als nostres socis i sòcies i als afeccionats culers en general, tot esperant un 2.009 ple de títols i celebracions blaugranes.