dilluns, 1 de desembre del 2008

Un "10" per l'Arròs de Matances


Com ja es va anunciar en aquest espai, dissabte passat la PBF va celebrar el seu tradiconal sopar d'Arròs de Matances, un acte social al que hi assistiren devers 140 socis i sòcies que ompliren a vessar el restaurant Es Moli de Sal. Ni la pluja, ni la llebejada, ni el fred, feren enrera la nostra massa social, sempre compromesa amb les iniciatives que tenyeixen de blaugrana la nostra illa. La PBF s'enorgulleix d'aquesta capacitat de convocatòria. Al cap i a la fi, som la segona entitat social, en nombre d'associats, de l'illa de Formentera, després del seu club de futbol, la SD Formentera.


La nit blaugrana no pogué ser més rodona. Mentre encara estàvem pel primer plat (una exquisida ensalada de peix sec) ens anaven arribant les bones notícies del Coliseo Alfonso Pérez, on l'etern rival perdia el seu partit contra el Getafe, l'equip que la setmana passada, de la mà de Víctor Muñoz, esgarrapava un punt del Camp Nou. Idò amb aquestes excel·lents notícies amb la confirmació final de la desfeta "merengue", els socis i sòcies ens cruspirem, de molt bon gust, el fabulós Arròs de Matances que un exèrcit d'excel·lents cuiners havia començat a preparar devers les 11 del matí. Tot, evidentment, acompanyat amb un gran vi de la terra que no pot faltar en cap taula i que treu el fred als esquimals. I els bunyols, i la fruita, i el cafè caleta, i la traca final: el gran partit del Barça a Nervión, la insultant efectivitat d'Eto'o, l'el·legància de Messi. Sí senyor. Una gran nit.


A la mitja part del partit es van rifar dos viatges a Barcelona per a dues persones per poder assistir al clàssic Barça - Mardrid del dia 13. Els afortunats, en Vicent i na Maite, i els respectius acompanyants podran gaudir dels quatre abonaments que enguany té la PBF a disposició de la nostra culerada.


Recordeu, culers de Formentera, que la propera estació és el Camp Nou, contra el València.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran nit i gran crònica!