dilluns, 24 de novembre del 2008

Victor ens té la mida agafada










Ahir es va trencar la ratxa de nou victòries seguides a la Lliga, tot cedint un empat a casa contra el Getafe. No creim que ningú s'hagi d'alarmar perquè podem considerar que va ser un accident. Un accident però, que veient la primera part de l'equip madrileny i la poca arribada del FCB, es podia intuir i perquè Víctor ens té agafada la mida. Sap jugar bé contra el Barça i així ho demostren els darrers enfrontaments amb equips entrenats pel que fou jugador blaugrana en la dècada dels 80. En el record encara tenim els partits entre el Barça i el Saragossa dels germans Milito.


A part del resultat, la nota negativa de la jornada van ser els dos puntes que acompanyaven Eto'o: Hleb i Bojan. Aquest darrer, massa esverat, poc precís, nerviós. El bielorrús, amb inseguretat i errors impropis d'un equip del nostre nivell i amb les nostres aspiracions. Ahir tothom es va recordar de Messi.

Hagués estat un toc d'efecte important arribar a Sevilla amb deu victòries consecutives, sí, però hem de recordar que la dinàmica del grup és positiva i que les nostres expectatives resten intactes. I dissabte tendrem una ocasió perfecta per demostrar que el FCB és un candidat ferm a guanyar títols, aquesta temporada.

A més a més, els socis de la PBF tendrem l'casió de seguir el partit compartint taula i suculentes menges. Un suggerent arròs de matances farà més força que mai perquè el nostre Barça surti victoriós en la vistia a Nervión.

Fins dissabte.