diumenge, 9 de novembre del 2008

Eto'o, Eto'o!!!



Espectacular partit del FCB que en 45 minuts en va tenir prou per resoldre el partit contra el Valladolid. Actitud i qualitat són la combinació ideal que de moment dóna al Barça la solidesa imprescindible en un equip que vol guanyar títols. Evidentment, tot just acabat de començar el mes de novembre, no és el moment de triumfalismes que poden fer més mal que bé a aquestes alçades, i més quan encara no ens hem enfrontat a cap dels "grans", però no podem negar que la cosa pinta bé. Que segueixi.

La nota negativa de la setmana ha estat la lesió d'Andrés Iniesta. Tot apuntava a que el sobresforç fet aquest any pel jove jugador del planter havia de passar-li factura un hora o l'altra. La qüestió és si els altres dos jugadors culers que aquest estiu no han descansat, Xavi i Puyol, correran la mateixa sort. Els experts ja ho avisaren tot just començar la temporada que el mes de novembre seria el mes en que Xavi, Iniesta i Puyol podrien caure. No volem cridar el mal temps però ja ha caigut el primer. Només esperam que el cos tècnic del FCB ho tengui tot previst i l'equip no noti cap absència. En el partit d'aquesta jornada ningú no va enyorar Iniesta.

Un altre aspecte gens encoratjador és la poca assistència de públic al Camp Nou, i més tenint en compte el recorregut de joc que duu el Barça enguany. Joc i gols, espectacle i qualitat, pareix que no són prou perquè els culers ens decidim a omplir l'Estadi. Des de la PBF ja aportam any rera any el nostre granet d'arena i, com molt bé sap la nostra massa social, es disposa de carnets i abonaments per assistir als partits del Camp Nou. Enguany, la PBF en disposa de quatre. Dos, els habituals des de fa més de quinze anys, ubicats a primera graderia gol nord; i dos de nous, també al gol nord, a la tercera graderia. Encoratjam els nostres socis a fer-los servir.
Aprofitam per avançar que ja s'ha convocat el tradicional sopar per a socis i sòcies. Serà dissabte 29 de novembre, a les 20:30h en el Restaurant Es Molí de Sal. El menú: un espectacular arròs de matances. Més endavant n'informarem detalladament.