dilluns, 23 de febrer del 2009

Torna la Champions

Tot i que amb el titular es pugui intuir el contrari, no ens enganyarem, no amagarem el cap sota l’ala: la jornada d’aquest cap de setmana passat ha estat realment negativa i només el recorregut de l’equip aquesta temporada, ens manté intactes les il·lusions despertades per l’equip de Pep Guardiola. El Barça d’aquestes dues últimes jornades ha estat decepcionant en quant als resultats. Al joc, les ganes, i el llarg etcètera ens hem d’aferrar per tornar a adreçar un camí que darrerament se’ns torçat una mica.

És cert que l’expulsió injusta de dissabte i el penós arbitratge jugaren en contra. Sí, cert. Però també és cert que la resta de la temporada aquests esculls eren superats i l’objectiu de la victòria s’aconseguia. Amb esforç i sacrifici. Lluitant fins al final del partit, com a Montjuïc, com al Sardinero, com a tants i tants camps en que les ganes de guanyar ho podien tot.

Sense temps per pensar, ni per lamentar-se, ni per llepar-se les farides, el Barça juga dimarts l’anada dels vuitens de final de la Champions. Torna Europa i ha de tornar, obligatòriament, el Barça que tots volem. És de vital importància guanyar a Lió i demostra-nos a naltros mateixos que aquestes últimes jornades el que ha passat ha estat un accident. Com a Sòria. Com a casa contra el Ràcing i Getafe.

Amb el partit de dimarts tornem a un altre cicle de partits entre setmana. Partits decisius en els que els rivals ens ho posaran difícil però en els que no podem fallar, n’estam convençuts.