dimecres, 30 d’abril del 2008

SEMPRE SEREU ELS MILLORS


Del resultat del partit d'ahir contra el Manchester no fa falta comentar res que no haguem sentit des de fa mesos. No s'arreglarà res combregant en absurdes rodes de molí. Només demanam que els responsables del club treballin, com s'ha de treballar, perquè l'any que ve tornem a ser allò que hem estat, almenys allò que hem estat els últims vint anys (2 champions, 2 recopes d'Europa, 2 supercopes d'Europa, 8 lligues, 4 copes, 6 supercopes d'Espanya).

Sens dubte l'equip dels últims cinc anys és el millor que hem tengut mai. Això no treu que estem preocupats per les activitats extraesportives d'alguns dels nostres cracks i que l'únic que exigim és que els directius actuin amb responsabilitat perquè mai més tenguem uns problemes com els que hem tengut aquesta temporada. La imatge del Barça és més important que no guanyar títols, i l'espectacle d'enguany és inassumible per a qualsevol club exemplar, per a qualsevol club que vulgui ser referent d'esportivitat i de coherència, tant dins com fora del camp.

Tenim clar que la PBF seguirà amb més ànim si cal l'evolució del nostre club i que seguirem creant cultura barcelonista des de Formentera. És el nostre destí: som del Barça, passi el passi. Hem de tenir present que èpoques amb més sequera de títols, els més vells del lloc, les han viscut. Recordem allò que deia La Trinca en els anys setanta: "catorze anys de passar gana, catorze anys d'anar fent figa, potser sí que eren molts anys, catorze anys sense una lliga; això deien fa dos anys, els afeccionats culers, i ara diuen potser haurem, d'esperar catorze anys més"... i acabaven dient: "Som i serem socis del Barça, tan si es vol com si no es vol".

Visca el Barça