La festa barcelonista es feia aprofitant que mos trobam en plena temporada del calçot, una de les menges més exquisites a la vegada que populars, del País. És simple: cebes tendres, salsa salvitxada, carn torrada, fruita i, evidentment, cafè caleta. El menú fou molt celebrat entre els socis i simpatitzants i la salsa, elaborada pel cap de cuina oficial de la PBF, rebé nombrosos elogis.
La jornada va començar aviat per a l'organització, que estava convocada a les nou del matí a Can Marroig per començar el muntatge de la complexa infraestructura necessària per a tal esdeveniment. Les barres, els focs, els calçots, tot havia d'estar a punt per a la una del migdia, hora en que la nostra massa social estava convocada. Prèviament, calia carregar-se d'energia amb un bon esmorzar a base d'exquisitedes. Sobrassada, carn de bestiar i vi de la Terra.
Hi hagueren vàries activitats que tengueren lloc una vegada dinats. Es va rifar un espectacular xandall del Barça; curses de sacs per als més petits i una disputadíssima tirada de galls, que va tenir de guanyador, en Toni Calafat (amb set galls tirats).
Tot plegat una sana i autèntica jornada de barcelonisme. Podeu veure les fotos que va fer la mateixa organització durant tot el dia, a través d'aquest enllaç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada